چرا مشاوره کسب و کار
رشد سریع دانش، در قرن 21 باعث شده است که بسیاری از کسب و کارهای قدیمی از بین بروند یا دچار تغییر جدی شوند.
کسب و کارهایی که از این تغییر جا ماندند به سرعت رو به ورشکستگی و نابودگی رفتهاند، حال سوال اینجاست که چطور میتوانیم با این حجم تغییر در دانش و رویکردهای جدید درآمدزایی خود را بروز نگه داریم و بازار را به دست بیاوریم؟
پاسخ به این سوال در 3 کلمه نهفته است:
مشاوره کسب و کار
در حقیقت مشاوره کسب و کار باعث میشود که شما دائما به روز باشید و همین به روز بودن باعث میشود که به سرعت بتوانید تغییر کنید، حال اگر مشاوره کسب و کار توسط یک تیم متخصص اتفاق بیفتد که این همسو شدن با تغییرات بسیار سریع اتفاق میافتد.
در یک مشاوره کسب و کار به چه تجربیاتی میکنیم؟
در طی فرآینده مشاوره کسب و کار، شما قادر خواهید بود که تمامی نقاط ضعف بیزنس خود را ببیند و متوجه شوید که با توجه به نیازهای فعلی بازار شما چه رویکردی( اعم از نوع تبلیغات، بازاریابی و…)را نیاز دارید، حال هر چه تیمی که به شما مشاوره کسب و کار میدهد تجربه بیشتری در این حوزه داشته باشد، قطعا شما نتایج بهتری خواهید گرفت.
در دکتر ویز به دلیل تعداد بالای مشاوره انجام شده، برای کسب و کارها، شما میتوانید بدون هیچگونه نگرانی در کسب و کار خود بر روی تبحر و تجربه ما حساب باز کنید.
هیچگاه فراموش نکنید که مشاوره کسب و کار را از تیم متبحر بگیرید نه از فرد متبحر، زیرا یک تیم مشاور، بسیار قویتر از فرد است.
در انتها یادآور میشویم که مشاوره کسب و کار در دپارتمان کسب و کار دکتر ویز هم به صورت حضوری و هم به صورت تلفنی و آنلاین انجام میگیرد.
12 قدم بنیادین مشاوره برای راه اندازی کسب و کار کدام است؟
در زیر نمونه ای 12 قدمی از مشاوره راه اندازی کسب و کار را برایتان آوردهایم.
1.ارزشیابی کردن شما
در این قسمت از مشاوره راهاندازی کسب و کار ما از شما سوالاتی میپرسیم تا متوجه شویم که دلایل شما برای راه اندازی یک بیزنس چیست، این دلایل ممکن است استقلال مالی و یا کار ثابت روزانه باشد، در این قسمت با استفاده از سوالات تخصصی، شما و شخصیت کاری شما را بررسی میکنیم
2.ساخت یک ایده کسب و کار
در این قسمت ما ایدههای شما را بررسی میکنیم و در صورتی که ایده قوی نداشته باشید این ایده را برای شما ساخته و پرداخته میکنیم.
3.تحقیق بازار
در این مرحله از مشاوره راهاندازی کسب و کار به بحث اینکه آیا فرد یا تیم دیگری این ایده را انجام دادهاند میپردازیم و اگر کسی این ایده را انجام نداده دلایل آن را بررسی میکنیم.
4.گرفتن بازخورد
در این مرحله با توجه به افراد حرفههای بازخورد ایده شما بررسی میشود و میزان جذابیت آن سنجیده میشود و 6 مرحله بازخورد گیری برایتان انجام میشود
5.رسمی کردن و ثبت ایده
در این مرحله ایده شما و مراحل ثبت آن لازم است انجام شود که فرد دیگری از ایده شما سو استفاده نکند
6.نوشتن بیزنس پلن(طرح توجیهی)
در این مرحله از مشاوره راه اندازی کسب و کار به طور کامل لازم است طرح توجیهی را استخراج کنیم تا بتوانیم در صورت نیاز به جذب سرمایه گذار و یا میزان بازگشت سرمایه خودمان را شناسایی کنیم.
7.تامین بودجه کسب و کار
در این مرحله هم بنیانگذاران و یا سهامداران و یا کسانی که در این پروژه قرار است به تامین بودجه بپردازند را شناسایی و توجیه میکنیم.
8.توسعه محصول و یا خدمات شما
در این مرحله از مشاوره راه اندازی کسب و کار شما لازم است که محصول و یا خدمت خود را تولید کنید که در طی هفت مرحله این تولید به اجرا میرسد که به طور کامل به شما توضیح داده خواهد شد.
9.ساخت تیم نیرومند
در این مرحله برای گسترش بیزنس خود لازم است افرادی را جذب کنید که مسئولیتهای قسمتهای مختلف کسب و کار شما را بعهده بگیرند که در طی 3 مرحله انجام میگیرد.
10.پیدا کردن محل
در این قسمت از مشاوره راه اندازی کسب و کار 10 روش اصلی که برای انتخاب محل(مانند تیپ شخصیتی مشتریان، نیاز به محل پارک خودرو و….) خود را مورد بحث و بررسی قرار میدهیم که در انتها بر اساس این 10 مورد محل نهایی کسب و کارتان معین میگردد.
11.شروع به فروختن محصول یا خدمت
چه محصول شما صنعتی باشد، چه یک خدمت قطعا لازم است به درآمدزایی برسد در این قسمت با استفاده از روش چهار مرحلهای استیو جابر به نحوه ایجاد فروش در شغل شما میپردازیم.
توسعه کسب و کار شما
در این مرحله از مشاوره راهاندازی کسب و کار روشهای گرفتن بازار و افزایش فروش و هدف قرار دادن بازار شما را بررسی میکنیم و استراتژی تبلیغات و فروش شما را مینویسیم و شبکههای اجتماعی و درگاههای مختلف شما را هدفدهی و تارگتدهی میکنیم تا فروشتان به اوج برسد.
مشاوره کسب و کار
این روزها کسب و کارهای زیادی در کنار ما شکل گرفتهاند که برخی از آنها موفق و برخی دیگر شکست خوردهاند. شاید برای شما جالب باشد که بدانید شانس یا موارد این چنینی در موفقیت یا عدم موفقیت یک کسب و کار اثری ندارد و کمک گرفتن از اصول بازاریابی است که کمک میکند یک کسب و کار به عنوان کسب و کار موفق شناخته شود. کسب و کارهایی که در اطراف ما هستند در بسیاری از حالتها حال و احوال چندان خوبی ندارند و صرفا فقط فعالیت دارند اما صاحبین آنها چندان دل خوشی از وضعیت کسب و کارشان ندارند. دلایل زیادی وجود دارد که یک کسب و کار میتواند بازده پایینی داشته باشد اما از مهمترین علتهای درجا زدن و شکست یک کسب و کار میتوان به عدم نیاز بازار به آن محصول یا خدمت اشاره کرد.
فرض کنید شما یک محصولی تولید کردهاید که بسیار جذاب است اما کاربرد چندانی ندارد، قطعا در این شرایط انتظار ندارید که محصول شما فروش بالایی داشته باشد. تحقیقات نشان داده است که بیشتر از ۹۰ درصد استارت آپها شکست میخورند و بهتر است بدانید که بیشترین علت شکست استارت آپها عدم نیاز بازار به محصولات و خدمات است. بررسی وضعیت بازار و انجام تحلیلهای درست باید قبل از شروع فعالیت کسب و کار انجام شود اما متاسفانه بسیاری از کسب و کارها تازه بعد از شروع فعالیتشان این کار را انجام میدهند. مشاوران کسب و کاری دقیقا در همین نقاط حساس به شما کمک میکنند و شما را از ورود به عرصههای دردسرساز یا از شکستهای زود هنگام دور میکنند. اگر به فکر راه اندازی یک کسب و کار جدید هستید و یا یک کسب و کار جدید راه اندازی کردهاید حتما یک مشاور کسب و کاری در کنار خود داشته باشید تا شما را در این مسیر راهنمایی کند. مشاور کسب و کار باید تجربه بالایی در راه اندازی کسب و کارهای بزرگ داشته باشد و بهتر است شخصی را انتخاب کنید که بتواند شما را در قسمتهای مختلف کسب و کار راهنمایی کند.
مشاوره کسب و کارهای کوچک
کسب و کارهای کوچک در معرض خطر بیشتری هستند چرا که ممکن است تا قبل از بزرگ شدن، ایده آنها دزدیده شود و یا توسط شرکتهای رقیب مشکلاتی برای آنها به وجود بیاید. در نظر داشته باشید که کسب و کارهای کوچک از زمان شکلگیری ایده تا زمان اجرای بیزنس چندین بار باید با یک مشاور کسب و کار در ارتباط باشند تا مشکلات و موارد احتمالی را به صورت آگاهانه انجام دهند. وجود مشاور کسب و کار در جذب سرمایه گذار خطرپذیر هم اهمیت زیادی دارد و معمولا کسب و کارهایی که از مشاور کسب و کار کمک میگیرند شانس بهتری برای جذب سرمایه گذار خطرپذیر دارند. علت این موضوع آن است که سرمایه گذاران خطرپذیر به کسب و کارهایی اعتماد میکنند که به صورت اصولی پیش میروند و این گونه نیست که زمان و سرمایهشان را روی هر استارت آپ و کسب و کار کوچکی به کار گیرند. مشاوران تخصصی دکتر ویز تا به امروز دهتا استارت آپ کوچک را از مرحله ایده به مرحله اجرا و سوددهی رساندهاند و شما با مراجعه به آنها میتوانید از پیشروی اصولی کسب و کارتان مطمئن باشید.
مشاوره کسب و کار چیست؟
کسب و کارهای تازه شکل گرفته و یا حتی کسبوکارهای بزرگ و افتاده هر روز به چالشهای زیادی مواجه هستند که شاید برای بسیاری از آنها راه حلی نداشته باشند. مشاوران کسب و کار معمولا افرادی هستند که سابقه زیادی در ران کردن پروژههای مختلف دارند و به همین دلیل میتوانند اشخاص قابل اعتمادی برای نشان دادن مسیر درست باشند. البته بهتر است در حوزه مورد فعالیتتان هم دقت زیادی داشته باشید تا بتوانید مشاوری را انتخاب کنید که در حوزه مورد فعالیت شما شخص کار کردهای باشد. برای مثال اگر حوزه کسب و کار یا استارت آپ شما حوزه مواد زود مصرف است بهتر است سراغ کسی بروید که قبلا در این حوزه فعالیت کرده است و استارت آپهای لانچ شدهاش در همین موضوع است، انتخاب ناآگاهانه یک مشاور کسب و کار حتی اگر شخص باتجربهای باشد میتواند آسیبهای زیادی به بیزنس شما وارد کند پس حتما سعی کنید از افراد آشنا به حوزه مورد فعالیتتان کمک بگیرید.
مشاوره کسب و کار رایگان
بسیاری از کسب و کارهای نوپا و تازه کار به دنبال مشاوره کسب و کار رایگان هستند اما مطمئن باشید که اگر شخص مشاور، فرد باتجربه و کارکردهای باشد مشاورهاش را به صورت رایگان نمیدهد. مشاوران تخصصی دکتر ویز برای اطمینان شما ۱۵ دقیقه مشاوره رایگان کسب و کار در نظر گرفتهاند تا مطمئن شوید که این جلسه مشاوره مناسب شما است. برای دریافت مشاوره کسب و کار از مشاوران تخصصی دکتر ویز میتوانید با شمارههای ذکر شده تماس بگیرید و یا فرم تماس با ما را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود. در نظر داشته باشید که مشاورههای تخصصی کسب و کار به صورت حضوری هم انجام میشود اما در صورت نیاز میتوانید مشاوره تلفنی و اینترنتی هم داشته باشید.
هزینه مشاوره کسب و کار
هزینه مشاوره کسب و کار در تهران بستگی به عوامل مختلفی از جمله تجربه شخص مشاور دارد و از ۲۰۰ هزار تومان به ازای هر ساعت آغاز میشود و در بیشترین مقدار به یک میلیون تومان به ازای یک ساعت میرسد. از دیگر عوامل موثر در تعیین قیمت هزینه مشاوره کاری میتوان به میزان سختی حوزه اشاره کرد.
جمع بندی
مشاوره کاری میتواند به عنوان یکی از مهمترین دلایل موفقیت کسب و کارها قلمداد شود. کسبوکارهایی که از افراد درست مشاوره میگیرند در کمترین زمان به موفقیت میرسند و مشاور به آنها کمک میکند تا هزینه و زمان آنها در بهینهترین حالت ممکن صرف شود. اگر بخواهید مسیر کسب و کاری را به تنهایی بروید نمیتوانید در زمان مناسب به موفقیت برسید. بهتر است بعد از نهایی شدن ایدهتان یک یا دو جلسه مشاوره داشته باشید و بعد از شروع فعالیتتان هم در بازههای زمانی مشخص جلسه داشته باشید تا وضعیتتان به طور دائم بررسی شود.